Kam dnes na oběd? Na mušle do Guest Restaurant Français!
Na Smetanově náměstí v Ostravě se přesně před rokem usídlili rodilý Angličan Simon a Ostravanka Aneta Guestovi.
A kdo má chuť zakončit pracovní týden opravdu zajímavým jídlem a obejde se výjimečně bez české klasiky, ten by neměl váhat.
Z týdenního menu, které se skládá z polévky, předkrmu, čtyř hlavních chodů a dvou dezertů, si rozhodně vyberete.
Polévkou týdne je Bouillabaisse se slávkami, treskou a kevetou.
Jako předkrm se podává hříbkové fricassée s máslovou omáčkou s bílým vínem a petrželí.
Prvním hlavním jídlem je Cordon Bleu Ballotine se zauzeným bramborovým pyré.
Následují námi doporučené mušle slávky v rajčatové omáčce s bylinkami a česnekovou bagetkou.
Můžete si ale dát také hovězí tacos s jarní cibulkou, koriandrem, rajčetem, chilli, fazolkami, zakysanou smetanou a čerstvou limetkou.
Kdo si stále nevybral, ten může zvolit Cassareciu (těstoviny) s kozím sýrem, sušenými rajčaty, špenátem, červenou cibulkou a krémovou omáčkou s bílým vínem.
Na výběr je ze dvou dezertů: šlehané mascarpone s malinovým kaviárem a čokoládovou drtí nebo zauzená čokoládová pěna se sušenkami.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.