Gastronomie
03/08/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? Do Zámečku Zábřeh na hovězí guláš!

Zámek Zábřeh je nejen místem, kde se díky záchraně již téměř zničeného objektu podařilo zastavit čas. Skvěle tady vaří - nejen jídlo, ale i pivo!

Kuchyni vládne šéfkuchař Miroslav Moldřík a provozu celého objektu zkušený gastronom Radovan Koudelka.

Zámek Zábřeh, to je nejen místo, kde se můžete dobře najíst a dát si místní výborné pivo - pořádají se zde nejrůznější akce, například skvělé letní kino.

Krásné jsou pokoje pro hosty, pokud k vám míří příbuzní zdaleka, nabízí se možnost je ubytovat právě tady.

A jaká je tento týden nabídka kuchyně?

Speciální nabídka platí od prvního srpna a skrývá v sobě například hovězí guláš s karlovarským knedlíkem nebo kuřecí tandoori s kuskusem se zeleninou a sušenými rajčaty.

"Spláchnout" to můžete svatovavřineckým růžovým frizzante nebo desítkou summer ale z místního minipivovaru.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek