Kam dnes na oběd? Do Zámečku Zábřeh na hovězí guláš!
Zámek Zábřeh je nejen místem, kde se díky záchraně již téměř zničeného objektu podařilo zastavit čas. Skvěle tady vaří - nejen jídlo, ale i pivo!
Kuchyni vládne šéfkuchař Miroslav Moldřík a provozu celého objektu zkušený gastronom Radovan Koudelka.
Zámek Zábřeh, to je nejen místo, kde se můžete dobře najíst a dát si místní výborné pivo - pořádají se zde nejrůznější akce, například skvělé letní kino.
Krásné jsou pokoje pro hosty, pokud k vám míří příbuzní zdaleka, nabízí se možnost je ubytovat právě tady.
A jaká je tento týden nabídka kuchyně?
Speciální nabídka platí od prvního srpna a skrývá v sobě například hovězí guláš s karlovarským knedlíkem nebo kuřecí tandoori s kuskusem se zeleninou a sušenými rajčaty.
"Spláchnout" to můžete svatovavřineckým růžovým frizzante nebo desítkou summer ale z místního minipivovaru.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.