Gastronomie
12/10/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? Do Black Kale na francouzské brambory se sýrem!

Díky podniku Black Kale, který sídlí na ostravském Smetanově náměstí, už mnoho Ostravanů zná a zamilovalo si pokrmy v úpravách raw, vegan či vegetarian.

A věřte nám, že není nic proti gustu třeba i pro masožravce jednou týdně vyrazit na dobré jídlo, ve kterém maso výjimečně není...

Denní obědová nabídka je v Black Kale bohatá, takže je z čeho vybírat.

Na dnešek si zdejší kuchyři připravili hráškový krém sypaný dýňovými semínky.

V kategorii teplé vegan jídlo si dnes můžete dát rýžové těstoviny s omáčkou z pečených batátů, s petrželovým pestem a sypané konopným semínkem.

V sekci VIP je dnes v nabídce slaná bylinková palačinka plněná špenátem, opékaným bramborem a kešu sýrem.

Specialitou dne je veganská verze polévky Pho, pro vegetariány jsou zde dnes připraveny francouzské brambory se zeleninou a vejci, zapečené kešu sýrem a podávané s kyselou okurkou.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek