Nejnovější zprávy: Co dnes dělá baníkovský mistr Pospěch? A proč mu fanoušci odpustili Spartu? Zchátralé Jánské Koupele mají naději na záchranu, studie plánuje rozvoj

Gastronomie

Restaurace Palouk hledá parťáka do kuchařského týmu

Ostravská restaurace Palouk nabízí práci kuchaři, který by se chtěl zapojit do místního týmu.

Šéfkuchař Palouku Martin Buc. Foto: Dva mluvčí

"Jmenuji se Martin Buc a šéfuju kuchyni moderní restaurace Palouk v Ostravě kousek od Komenského sadů. Při rekonstrukci jsme vytvořili dokonalé místo, oázu klidu v městské džungli, kam mohou na jedno skočit opravdu úplně všichni. Nezapomněli jsme ani na vybavení kuchyně. Do našeho kuchařského týmu bych teď potřeboval ještě jednoho parťáka?" uvedl šéfkuchař Palouku.

Nový kolega by měl podle šéfkuchaře milovat vaření, měl by mít hlavu plnou nápadů, rád se učit novým věcem, stát si za kvalitou svých pokrům a mít aspoň tři roky praxe.

"Kuchař v mém týmu chce být mým parťákem při kreativní přípravě nových jídel, je spolehlivý a ví, že nejlepší věci vznikají v dobře fungujícím týmu, chápe, že není nic lepšího než pochvala od hostů a umí občas zabrat přesčas, protože ví, že za to bude férově odměněn," dodává Martin Buc.

Odměnu kuchaře tvoří mzda 31 000 Kč měsíčně po zaučení (za běžný pracovní fond), placené přesčasy, příplatky za státní svátky a víkendy, placená a čerpaná dovolená pro odpočinek jsou samozřejmostí, stravenky, MultiSport karta a zaměstnanecké slevy.

"Myslíš si, že by se ti u nás na Palouku mohlo líbit? Pokud ano, pošli mi životopis, my na něj mrkneme a třeba se hned domluvíme na zkušební směnu. A pak už to půjde jako po drátkách."

Více o restauraci na www.palouk.cz