Gastronomie
28/08/2020
Jaroslav Baďura
Kam dnes na oběd? Na jelena se šípkovou do City.City Loftu!
Restaurace hotelu City.City Loft může být dobrým důvodem, proč opustit okolo poledne centrum Ostravy a vyrazit do Přívozu.
Tady se totiž nejenom dobře sedí, protože interiér patří k tomu nejlepšímu, co lze v Ostravě najít.
Tady se také dobře jí.
A protože tým zdejší kuchyně připravil tři novinky jídelního lístku, rozhodli jsme se je vám přiblížit.
Tou první je pravá francouzská cibulačka s uzeným žebrem.
Novým hlavním chodem je anglický roastbeef na trhaném salátku.
A my vám pro dnešek, ale i pro další dny i večery doporučujeme jelení hřbet se šípkovou omáčkou a krupicovými nočky.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.
Související články
Gastronomie
Dvacet let a dost. Zavedená opavská restaurace hledá nového majitele
10/12/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Marlenka mění po patnácti letech tvář a pustila se do limitované edice kuliček
07/12/2024
Jaroslav Baďura
Gastronomie
Ať žije tradice! U Kolbaby v Ostravě připravují cukroví podle dávných receptů
04/12/2024
Petr Sobol
Nejnovější články
Proměny kraje
Místo uhlí cestující. Tramvaje z Ostravy na Karvinsko budou jezdit po důlních vlečkách
06/12/2024
Petr Sobol
Cestování
Jeden den v Olomouci. Vychutnejte si skvělou kavárenskou scénu i architekturu
07/12/2024
Jan Petrus
Společnost
Obchod v centru Ostravy, ve kterém se budete cítit dobře. Ty Identity!
08/12/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Dvacet let a dost. Zavedená opavská restaurace hledá nového majitele
10/12/2024
Petr Sobol