Podcast GastroSkaut. Michal Göth z Miury. Jak si Brňák zamiloval Beskydy
GastroSkaut, podcast o gastronomii z Ostravy a Moravskoslezského kraje, přivítal v nejnovějším dílu šéfkuchaře hotelu Miura Michala Götha.
Zatímco jeho vrstevníci a kamarádi vystupují v televizních soutěžích a kuchařských show, Michal Göth bačuje kuchyni hotelu Miura v Čeladné a jak říká, je mu tady dobře.
Přestože má za sebou skvělou kariéru, zůstává skromný. Ani po deseti letech v Čeladné se mu Beskydy neomrzely, naopak, našel si tu ženu a usadil se. Proč mu učarovaly suroviny z místních farem, jaké jídlo pokazil a jak by nazval svou restauraci, kdyby se chtěl osamostatnit?
Nejnovější díl podcastu, který vznikl ve spolupráci Magazínu PATRIOT, COKAFE a gastrofestivalu Pojez! sledujte na Youtube:
Podcast GastroSkaut naleznete také ve všech podcastových aplikacích.
SPOTIFY: GastroSkaut
APPLE Podcast: GastroSkaut
GOOGLE Podcast: GastroSkaut