Gastronomie
16/06/2020 Jan Kubečka

Kam dnes na oběd? Na mořské speciality do restaurace Akord

Restaurace Akord sousedící se stejnojmenným kulturním zařízením v Ostravě – Zábřehu nabízí svým hostům výběr z domácí i zahraniční kuchyně.

Specializuje se na přípravu denního menu. V denní nabídce najdete každý všední den výběr z pěti hlavních chodů.

Dnes restaurace nabízí hrachovou polévku/slepičí vývar. Z hlavních chodů ochutnáte kuřecí játra na majoránce podávaná s dušenou rýží, vepřovou panenku v bramboráku se salátem z kysaného zelí, salát z červené řepy s kozím sýrem nebo smaženou kotletu se šťouchaným bramborem.

V sezónní nabídce jsou mořské ryby. Vyzkoušejte pappardelle s grilovaným lososem, rajčaty a bazalkou či filé z pražmy v oříškové krustě, podávané s chřestovým rizotem.

Sdílejte článek