Gastronomie
16/06/2020
Jan Kubečka
Kam dnes na oběd? Na mořské speciality do restaurace Akord
Restaurace Akord sousedící se stejnojmenným kulturním zařízením v Ostravě – Zábřehu nabízí svým hostům výběr z domácí i zahraniční kuchyně.
Specializuje se na přípravu denního menu. V denní nabídce najdete každý všední den výběr z pěti hlavních chodů.
Dnes restaurace nabízí hrachovou polévku/slepičí vývar. Z hlavních chodů ochutnáte kuřecí játra na majoránce podávaná s dušenou rýží, vepřovou panenku v bramboráku se salátem z kysaného zelí, salát z červené řepy s kozím sýrem nebo smaženou kotletu se šťouchaným bramborem.
V sezónní nabídce jsou mořské ryby. Vyzkoušejte pappardelle s grilovaným lososem, rajčaty a bazalkou či filé z pražmy v oříškové krustě, podávané s chřestovým rizotem.
Související články
Gastronomie
Ostravské 2Promile jsou teď více fresh. V nabídce však mají i žebra nebo tvarůžky
02/05/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Historická Beseda povstala! Heřmanický pivovar chystá i ubytování s rozhlednou
18/04/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Už jste slyšeli o aquaponii? V Ostravě otevřelo zdravé fast foodové bistro
16/04/2024
Petr Sobol
Nejnovější články
Společnost
Eva! Autor Špinarky odhalil v rehabilitačním centru v Čeladné svou novou sochu
02/05/2024
Petr Broulík
Gastronomie
Ostravské 2Promile jsou teď více fresh. V nabídce však mají i žebra nebo tvarůžky
02/05/2024
Petr Sobol