Gastronomie
27/07/2020
Jaroslav Baďura
Kam dnes na oběd? Do Sbeerky na panenku s celerovým pyré!
Stylovou designovou restauraci Sbeerka si oblíbili nejen milovníci osmi kohoutů - výčepů s pivy z malých i větších pivovarů.
Ve Sbeerce to totiž umí nejen s pivem, ale také s jídlem.
Hvězdou týdenní nabídky je grilovaná vepřová panenka, celerové pyré, omáčka demi-glace, glazovaná baby karotka a gratinované brambory.
Doporučujeme také ochutnat v dalších dnech bryndzovou polévku s bramborem, zapékané brambory s uzeným masem nebo hráškové risotto s kuřecím masem, sýr Grana Padano.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.
Související články
Gastronomie
Dvacet let a dost. Zavedená opavská restaurace hledá nového majitele
10/12/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Marlenka mění po patnácti letech tvář a pustila se do limitované edice kuliček
07/12/2024
Jaroslav Baďura
Gastronomie
Ať žije tradice! U Kolbaby v Ostravě připravují cukroví podle dávných receptů
04/12/2024
Petr Sobol
Nejnovější články
Proměny kraje
Místo uhlí cestující. Tramvaje z Ostravy na Karvinsko budou jezdit po důlních vlečkách
06/12/2024
Petr Sobol
Cestování
Jeden den v Olomouci. Vychutnejte si skvělou kavárenskou scénu i architekturu
07/12/2024
Jan Petrus
Společnost
Další klenot Ostravy bude zachráněn. Hotel Palace čeká rekonstrukce
05/12/2024
Petr Broulík
Společnost
Obchod v centru Ostravy, ve kterém se budete cítit dobře. Ty Identity!
08/12/2024
Petr Sobol