Restaurace se chystají na otevření, Sbeerka rozšiřuje tým a přijme kuchaře
Ostravská restaurace Sbeerka už se chystá na dobu "pocovidovou" a v rámci příprav rozšiřuje i svůj tým.
Aktuálně restaurace hledá kuchaře.
"Už jste někdy měli příležitost vařit v moderní kuchyni? Krájet, dusit, smažit, grilovat a k tomu se aktivně spolupodílet na tvorbě jídelníčku, poctivě pracovat a být za to všechno náležitě odměněni? My pro vás takovou příležitost máme. Chystáme totiž velkou kuchyni, skvělé vybavení, hodně hostů, super kolektiv. Ve kterém ale někdo chybí," uvedla Sbeerka v motivačním inzerátu.
Co bude nový člen týmu ve Sbeerce dělat?
"Především vařit a milovat jídlo a všechno, co s ním souvisí, mít radost z práce s poctivými a sezónními surovinami, podílet se na lákavé nabídce pro hosty, říkat svůj názor na připravovaný jídelníček, pracovat na sobě, aby vše, co od vás z kuchyně vyjde k hostům, bylo perfektní, pracovat v režimu dlouhý/krátký týden," láká adepty Sbeerka.
A co novému členu týmu nabízí? "Zaplatíme vám od 26 000 Kč měsíčně i víc, dostanete za každou odpracovanou směnu stravenkový paušál, budeme vám naslouchat a vyzkoušíme vaše nápady, budete mít kolem sebe skvělé kolegy, oceníme (i finančně!) zodpovědnost a poctivou práci," nabízí Sbeerka.
Požaduje alespoň 3 roky praxe na pozici samostatný kuchař, pracovitost, zodpovědnost, komunikativnost a především nadšení pro jídlo.
Zájemce může zavolat Martinu Grygarovi na 725 586 649, nebo na tomto odkazu vyplnit formulář.