Gastronomie
21/04/2021 Jaroslav Baďura

Restaurace se chystají na otevření, Sbeerka rozšiřuje tým a přijme kuchaře

Ostravská restaurace Sbeerka už se chystá na dobu "pocovidovou" a v rámci příprav rozšiřuje i svůj tým.

Aktuálně restaurace hledá kuchaře.

"Už jste někdy měli příležitost vařit v moderní kuchyni? Krájet, dusit, smažit, grilovat a k tomu se aktivně spolupodílet na tvorbě jídelníčku, poctivě pracovat a být za to všechno náležitě odměněni? My pro vás takovou příležitost máme. Chystáme totiž velkou kuchyni, skvělé vybavení, hodně hostů, super kolektiv. Ve kterém ale někdo chybí," uvedla Sbeerka v motivačním inzerátu.

Co bude nový člen týmu ve Sbeerce dělat?

"Především vařit a milovat jídlo a všechno, co s ním souvisí, mít radost z práce s poctivými a sezónními surovinami, podílet se na lákavé nabídce pro hosty, říkat svůj názor na připravovaný jídelníček, pracovat na sobě, aby vše, co od vás z kuchyně vyjde k hostům, bylo perfektní, pracovat v režimu dlouhý/krátký týden," láká adepty Sbeerka.

A co novému členu týmu nabízí? "Zaplatíme vám od 26 000 Kč měsíčně i víc, dostanete za každou odpracovanou směnu stravenkový paušál, budeme vám naslouchat a vyzkoušíme vaše nápady, budete mít kolem sebe skvělé kolegy, oceníme (i finančně!) zodpovědnost a poctivou práci," nabízí Sbeerka.

Požaduje alespoň 3 roky praxe na pozici samostatný kuchař, pracovitost, zodpovědnost, komunikativnost a především nadšení pro jídlo.

Zájemce může zavolat Martinu Grygarovi na 725 586 649, nebo na tomto odkazu vyplnit formulář.

Sdílejte článek