Restaurace Sbeerka láká na týden pštrosích specialit
Oblíbená restaurace Sbeerka, která sídlí v Ostravě-Porubě, připravila týden pštrosích specialit.
"Od pátku 20. srpna do 29. srpna si u nás můžete vychutnat netradiční pštrosí menu, které jsme vytvořili ve spolupráci s farmou Pštrosí Vršek Wieder," zve tým restaurace.
Šéfkuchař Martin Grygar se svým týmem připravil tartar ze pštrosí svíčkové s koriandrem, sezamem, tabascem, mátou, majo, křepelčím vejcem a topinkami na pečenými na sucho.
Dále je v nabídce ostrich burger: pštrosí maso, mango chutney s ananasem a chilli, majo, dobový salát, naše bulka, nakládaná rajčata.
A speciální pštrosí nabídku uzavírá pravý pštrosí steak s omáčkou z portského vína a čokolády, pyré ze sladkých brambor, bramborové rizolé a lichořeřišnicí.