Ostravští čokoládoví mistři Ciao Cacao uvádějí na trh novinku
Už od léta 2019 vzniká v nevelké provozovně s prodejnou v Ostravě-Mariánských Horách čokoláda z rukou manželů Dalibora a Petry Michnových a jejich projektu Ciao Cacao.
V nabídce mají nejen desítky druhů tmavých i mléčných čokolád, které vyrábějí z kakaových bobů z celého světa.
Mimořádně oblíbené jsou i čerstvé cukrovinky, které nabízejí ve své prodejně.
Manželé neustále vymýšlejí novinky, jednou z nich je tyčinka Barreta s příchutí mango, maracuja a ananas.
Redakce dostala možnost cukrovinku z kakaového másla, přírodního cukru, sušeného mléka a ovoce ochutnat mezi prvními.
A z reakcí těch, kdož tyčinku ochutnali, lze soudit, že si ji oblíbí jak milovníci čokolády, tak i ti, kdož hledají spíše méně sladké a osvěžující dobroty.
V Barretě se snoubí jemná chuť kakaového másla a lehce nakyslá příchuť ovoce.
Celou nabídku malé rodinné čokoládovny najdete na www.ciaocacao.cz.