Nejnovější zprávy: Nemocnice zatěžují senioři s covidem. Nepotřebují hospitalizaci, ale domovy je nechtějí vzít zpět Slavný tenisový šampion začínal jako sběrač míčků. Poznáte ho?

Gastronomie

Kam dnes na pozdní oběd nebo večeři? Na Palouku mají týden špízů!

Restaurace Palouk u Komenského sadů v Ostravě připravila akci, která vás možná přinutí počkat s obědem na pozdější čas nebo vyrazit s rodinou či přáteli na večeři.

Foto: Dva Mluvčí s.r.o.

Čtrnáct dní od pondělka 21. září bude na Palouku patřit špízům.

Vyberou si milovníci vepřového masa i ryb a mořských plodů.

V nabídce, kterou je možné ve všedních dnech si objednat na stůl od 14 hodin a o víkendu už od 11 hodin, jsou hned čtyři různé druhy špízů.

Kdo si hlídá kalorie, sáhne možná po špízu s lososem, grilovanou zeleninou a jogurtovým dipem.

Zážitek plné sytosti skýtá špíz s vepřovou panenkou, zeleninou a grenaille brambory.

Kdo má rád ve špízu sýr, tomu zřejmě vyhoví špíz ze sýru a anglické slaniny s focacciou a jogurtovým dipem.

No a závěr patří fajnšmekrům - špíz z mořských plodů, sushi rýže, teriyaki omáčka.

Špízy připravila šéfkuchařka Andrea Slováková.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.