Gastronomie
23/09/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? V Elektře mají týden české klasiky!

Ostravská kavárna Elektra chystá pro své hosty týdenní menu podle různých zemí nebo ročního období.

Tento týden si kavárna Elektra připravila jídla klasické české kuchyně.

Na jídelním lístku se tak usadily dvě polévky: čočková s klobásou a uzeným, a česneková se šunkou, sýrem, ztraceným vejcem a chlebovými krutony.

Vybrat si můžete každý den hned ze šesti hlavních jídel.

V nabídce je hovězí na houbách s bramborem, jemně mletý telecí řízek s bramborou kaší nebo krůtí maso na rozmarýnu s bramborovo mrkvovou kaší.

Druhou trojici českých jídel otevírá vepřová panenka plněná sušenými rajčaty a hranolky, nechybí ani klasika: smažený sýr s tatarkou a brambory.

A když už jsme u tradic, nesmí chybět švestkové knedlíky z odpalovaného těsta sypané strouhaným tvarohem.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek