Kam dnes na oběd? Na telecího pavoučka do hotelu Mercure!
Ostravský hotel Mercure se dlouhodobě snaží přilákat hosty z centra Ostravy na denní menu.
V příjemných prostorách restaurace nebo na krásné terase ve dvoře hotelu se jí dobře - také proto, že se tady od roku 2018 o kuchyni stará zkušený šéfkuchař Tomáš Lalík.
Hotelová restaurace se zúčastňuje Maurerova gastronomického festivalu a pořádá i další zajímavé kulinářské akce.
Na dnešek připravil Tomáš Lalík se svým týmem polévku z pečeného květáku s krutony.
Polední menu nabízí výběr ze dvou hlavních jídel, my dnes doporučujeme telecí pavouček, grenaille, kukuřici a chilli.
Koho vyděsilo slovo pavouček, ten nechť tedy ví, že jde o spider steak, vynikající kus telecího masa z pánevní jamky.
Mimořádně chutné a šťavnaté maso má jemné mramorování připomínající vzdáleně pavoučí síť - proto ten název.
Druhým pokrmem dneška jsou tagliatelle se sušenými rajčaty, cuketou a mozzarellou.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.