Kam dnes na oběd? Na svíčkovou nebo pstruha do Sbeerky!
Podzim je za dveřmi a na jídelní lístky se tlačí plnější a vydatnější pokrmy.
Restaurace Sbeerka v Porubě připravila na tento týden opravdu pestré menu - vybere si milovník české domácí kuchyně i ten, kdo by si dal třeba rybu s lehkou přílohou.
Ale popořádku, na výběr jsou tři polévky: fazolová se slaninou, kuřecí vývar s masem a fritátovými nudlemi nebo zdejší stálý hit kulajda.
A hlavním pokrmem se pro vás ve Sbeerce dnes nebo až do pátku může stát třeba vepřové karé sous-vide, pohankové risotto, karotka, mangold, tymiánový demi glace nebo domácí bramborové noky, grilované kousky vepřové panenky, cherry rajčata, baby špenát, hobliny sýru Gran Padano.
My pro dnešní den doporučujeme tradiční svíčkovou na smetaně, špekový knedlík a brusinkové coulies, na jídelním lístku je však také pstruh lososovitý, čočka beluga s kořenovou zeleninou, pastinákové pyré.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.