Gastronomie
20/07/2020
Jaroslav Baďura
Kam dnes na oběd? Na salát s kuskusem a sýrem halloumi do Guestu!
Byla to velká událost, když se do Ostravy z Beskyd vrátil šéfkuchař Simon Guest.
Ten spolu s manželkou nejdříve působil v Mariánských Horách, pak zmizeli spolu vařit do Beskyd na golf a na podzim minulého roku se ve velkém stylu vrátili do Ostravy, když přebudovali restauraci v areálu Kampusu na Smetanově náměstí.
Simon Guest se nebojí experimentů, rozjel snídaně a nejen byznysové menu.
Tento týden si připravil hovězí burger nebo sépiové rizoto, v nabídce jsou i kuřecí knedlíčky s nakládanou cibulkou.
My jsme si vybrali a doporučujeme letní salát s kuskusem, opečenou zeleninou a sýrem halloumi.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.
Související články
Gastronomie
Dvacet let a dost. Zavedená opavská restaurace hledá nového majitele
10/12/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Marlenka mění po patnácti letech tvář a pustila se do limitované edice kuliček
07/12/2024
Jaroslav Baďura
Gastronomie
Ať žije tradice! U Kolbaby v Ostravě připravují cukroví podle dávných receptů
04/12/2024
Petr Sobol
Nejnovější články
Proměny kraje
Místo uhlí cestující. Tramvaje z Ostravy na Karvinsko budou jezdit po důlních vlečkách
06/12/2024
Petr Sobol
Cestování
Jeden den v Olomouci. Vychutnejte si skvělou kavárenskou scénu i architekturu
07/12/2024
Jan Petrus
Společnost
Obchod v centru Ostravy, ve kterém se budete cítit dobře. Ty Identity!
08/12/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Dvacet let a dost. Zavedená opavská restaurace hledá nového majitele
10/12/2024
Petr Sobol