Nejnovější zprávy: Paštiky, trhané i sušené maso, cider. A všechno s medem, doporučuje včelař ze Šilheřovic Do opavského babyboxu dnes někdo odložil holčičku. Dostala jméno Olinka

Gastronomie

Kam dnes na oběd? Na pastrami do HogoFogo!

Buďte si jistí, že parta z HogoFogo Bistra v ostravské Sokolské ulici přijde každý týden s aspoň jednou peckou.

Foto: Hogo Fogo Bistro

A peckou tohoto týdne podle nás je pastrami - "hovězí naložené v láku, pak ve směsi koření, vyuzené na tvrdém dřevu, pěkně odleželé, nakrájené na tenké plátky," říkají o jednom z pokrmů tohoto týdne lidé z HogoFogo.

Najdete ho prý "pěkně napařené v Pastrami burgeru, který připravujeme podle židovské receptury, newyorských pravidel a hogo zvyků".

Vegetariány pak tento týden jistě potěší švestkové knedlíky, milovníky lehčích jídel pak africký sumeček s polentou a brambory.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.