Nejnovější zprávy: Paštiky, trhané i sušené maso, cider. A všechno s medem, doporučuje včelař ze Šilheřovic Do opavského babyboxu dnes někdo odložil holčičku. Dostala jméno Olinka

Gastronomie

​Kam dnes na oběd? Na hovězí burger do Bistra IN – MSIC

Zvenku nenápadné bistro schované mezi kancelářskými budovami v areálu Moravskoslezského inovačního centra v Ostravě-Porubě ukrývá kulinářské poklady.

Foto: Bistro IN – MSIC

V kuchyni pracují jen s čerstvými a kvalitními ingrediencemi. V sezónně používají bylinky z vlastní zahrádky. Podnik charakterizují hravé kombinace jídel klasické české kuchyně, ale na své si přijdou i milovníci Asie.

Na menu najdete také pokrmy pouze z rostlinné stravy. Každý pátek jsou v nabídce domácí hamburgery.

Dnes můžete ochutnat bramborový krém s hříbky. Z hlavních chodů je na výběr ze čtyř variant. Hovězí chilli con carne podávané s rýží, doplněné zakysanou smetanou a cheddarem.

Trhané kuře s asijským salátem a kokosovou zálivkou s pečeným bramborem nebo rýží. Variantou bez masa je curry z červené řepy s tempehem a tofu, servírované s rýží.

Pátečním speciálem je hovězí burger s cheddarem.

Baristé vám nabídnou skvělou kávu a denně čerstvé domácí dezerty.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.