Gastronomie
08/09/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? Na buřtguláš a šou k Valíčkovi!

Gastronom David Valíček si nedávno otevřel restauraci pod názvem Food ateliér v Apartmánovém domě Landek.

Pořádá zde mimořádně oblíbené kurzy vaření - tady se nikde nenudíte, David je šoumen a jídlo dělá s láskou i vtipem a nápadem.

Podobná šou se bude v Petřkovicích konat i dnes - jen dnes zde totiž můžete dostat k obědu vynikající buřtguláš.

Ovšem nepůjde o buřtguláš z točeňáku - suroviny budou následující: italská klobása salsiccia, pečené papriky na ohni, jako pickles budou Tomášovy okurky ze zahrádky s koprem. "Mrkvička a cibulka budou z mé malé zahrádky," zve David Valíček.

A abychom splnili slib z titulku, že bude i šou - kdo přijde do Food ateliéru později, tedy po třetí hodině odpolední, může sledovat naživo Davidovo vaření a šou s moderátory rádia Hellax.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek