Gastronomie
01/10/2020
Jaroslav Baďura
Kam dnes na oběd? Na Buddha bowl k Valíčkovi!
David Valíček vaří už hezkých pár týdnů ve své nové restauraci Food atelier v Petřkovicích.
A co si pro své hosty známý šéfkuchař vystupující často i v televizních či rozhlasových show přichystal dnes?
Polévkou dne zvolil krém z pečeného pastyňáku s kořeněnými pštrosími škvarky.
A hlavní jídlo? Buddha Bowl (čekanka, pohanka, pečená řepa, fazolový lusk, mix ořechů, sušené ovoce, pečená dýně, Losos Teriyaki na špejli, grilovaná limetka).
Kdo si z těchto pokrmů nevybere, může si dát něco ze stálé nabídky, kde nás baví třeba telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem nebo kynutý borůvkový knedlík.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.
Související články
Gastronomie
Historická Beseda povstala! Heřmanický pivovar chystá i ubytování s rozhlednou
18/04/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Už jste slyšeli o aquaponii? V Ostravě otevřelo zdravé fast foodové bistro
16/04/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Legendární ostravský hostinec po 60 letech znovu ožije. V Laubech otevře nová Plzeňka
11/04/2024
Petr Sobol
Nejnovější články
Společnost
Stavba Severního spoje se přiblížila, má propojit centrum Ostravy s Porubou
14/04/2024
Petr Sobol
Společnost
Jako doma! Procestoval svět, teď provozuje oblíbené bistro v Porubě
14/04/2024
Marek Prorok
Gastronomie
Už jste slyšeli o aquaponii? V Ostravě otevřelo zdravé fast foodové bistro
16/04/2024
Petr Sobol