Gastronomie
01/10/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? Na Buddha bowl k Valíčkovi!

David Valíček vaří už hezkých pár týdnů ve své nové restauraci Food atelier v Petřkovicích.

A co si pro své hosty známý šéfkuchař vystupující často i v televizních či rozhlasových show přichystal dnes?

Polévkou dne zvolil krém z pečeného pastyňáku s kořeněnými pštrosími škvarky.

A hlavní jídlo? Buddha Bowl (čekanka, pohanka, pečená řepa, fazolový lusk, mix ořechů, sušené ovoce, pečená dýně, Losos Teriyaki na špejli, grilovaná limetka).

Kdo si z těchto pokrmů nevybere, může si dát něco ze stálé nabídky, kde nás baví třeba telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem nebo kynutý borůvkový knedlík.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek