Gastronomie
24/09/2020
Jaroslav Baďura
Kam dnes na oběd? Do La Petite Conversation na líčka!
Belgičan David Girten vaří už pěkných pár měsíců v novém působišti v ostravské Tyršově ulici a vaří tu moc dobře.
Vždy usměvavý majitel se svým týmem připravil na tento týden moc zajímavé menu.
Jídlem dnešního dne jsou hovězí líčka na víně s bramborovo česnekovým pyré.
Restaurace La Petite Conversation nabízí také pravidelně tři jídla, která jsou na menu po celý týden.
Pro tento týden je to losos v papilotě, máslová zelenina s basmati rýží, druhý jídlem je zapečený květák s bramborem, který je podle Davida hitem týdne.
Poslední polední nabídkou jsou linguine s pistáciovým pestem a parmazánem.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.
Související články
Gastronomie
Historická Beseda povstala! Heřmanický pivovar chystá i ubytování s rozhlednou
18/04/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Už jste slyšeli o aquaponii? V Ostravě otevřelo zdravé fast foodové bistro
16/04/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Legendární ostravský hostinec po 60 letech znovu ožije. V Laubech otevře nová Plzeňka
11/04/2024
Petr Sobol