Kam dnes na oběd? Do Kozlovny U Ježka na krkovici a chlupaté knedlíky
Ostrava–Hrabůvka se stává zajímavou lokalitou pro milovníky dobře čepovaného piva.
Podnik Kozlovna U Ježka je konceptuální restaurací s výrazným interiérem, kterému dominuje socha kozla. Interiér je laděn v duchu ostatních Kozloven.
Kombinuje dřevo a kov a zaujme zajímavými detaily v podobě stolů s kovovými kopýtky a praktickými háčky na oblečení.
Dobrou hospodu dělá především kvalitně čepované a ošetřené pivo. U Ježka dostanete čerstvé pivo přímo z tanku.
Kuchyně stojí na české tradici a léty prověřených receptech. V duchu tradiční české kuchyně je sestaveno také denní menu.
Základem dnešní nabídky je hovězí vývar s masem a nudlemi.
Na výběr je ze čtyř hlavních chodů. Uzená krkovice s kysaným zelím a chlupatými knedlíky. Znojemské kostky s jasmínovou rýží, duo řízečků s česnekem, šťouchanými brambory a bluecheese dipem.
Nabídku uzavírá srbské vepřové ražniči s květákovými placičkami.