Gastronomie
20/07/2020 Jaroslav Baďura

​Kam dnes na oběd? Do jídelny Open na domácí knedlíky se zelím!

Jídelna Open v ostravské Mostárenské ulici se snaží dělat gastronomii tak, jak zrovna v jídelnách není moc zvykem.

Provozovatelé věří, že když v jídelně uvaří opravdu z kvalitních surovin a poctivě, budou si moci při velkém zájmu lidí z vítkovických firem, které okolo sídlí, dovolit nasadit nižší ceny, než byste za takové dobré jídlo dali někde v centru Ostravy.

Redakce Magazínu PATRIOT jídelnu Open několikrát vyzkoušela a dá se říci, že se tento plán provozovatelům daří.

Každý den je v menu několik opravdu poctivých jídel a pokud vám nevadí prostředí jídelny, kde si jdete s tácem pro svůj oběd, pak doporučujeme vyzkoušet.

Tento týden je v nabídce například pečené kolínko nebo Caesar salát, my si však dovolíme doporučit domácí plněné knedlíky uzeným s kyselým zelím.

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek