Gastronomie
13/07/2020 Jaroslav Baďura

Kam dnes na oběd? Do Black Kale na kotlíkový guláš z hlívy s tofu a rýží

Taky máte po víkendu malinko černé svědomí z grilovačky nebo zahradní párty a chcete nastartovat týden něčím zdravějším?

Pak vyzkoušejte oběd v Black Kale, podniku, který sídlí na Smetanově náměstí v Ostravě.

Za konceptem podniku se zdravými šťávami a raw stravou stojí podnikatel Daniel Škubal.

Neúnavně posiluje svou značku, jeho raw dorty dnes najdete na mnoha místech nejen v Ostravě, pořádá trhy s ovocem z Afriky, je aktivní v propagaci zdravého životního stylu.

Dnes si v Black Kale pro své hosty nachystali oblíbenou zeleninovou polévku Aruba.

Vybrat si můžete se dvou hlavních jídel: tím prvním je kotlíkový guláš s hlívou, červenou paprikou, tofu a jasmínovou rýží.

Jako druhá možnost se dnes nabízí tortilla se zeleninou, pečeným květákem a bylinkovým dresingem podávaná s přílohovým salátem.

Oběd můžete zapít smoothie s názvem Goji Bomby (goji, pomeranč, banán, bio camu camu).

Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.

Sdílejte článek