Gastronomie
21/02/2023 Jaroslav Baďura

Harenda zve na zabijačku, připraví i nové speciální menu

Restaurace Harenda na Landeku, která si za necelý rok provozu získala řadu příznivců kvalitní gastronomie, pořádá v sobotu 25. února tradiční zabijačku.

"Od čtrnácti hodin mohou přijít lidé na zabijačkové dobroty, čepované pivo, jitrnice, klobásky," říká provozovatel Harendy Jan Navrátil.

Zatímco před restaurací se bude v sobotu od čtrnácti do dvaceti hodin konat tradiční zabijačka, na kterou provozovatel Harendy pozval kamarády řezníky z Prajzké, v restauraci už od pátku bude k mání zabijačkové menu, ale v moderním hávu, jak jsou už hosté Harendy a příznivci místního šéfkuchaře Adama Cakla zvyklí.

"Speciální zabijačkové menu bude k dispozici už od tohoto pátku a zřejmě celý další týden. Ale ještě ho ladíme, myslím, že hosté budou překvapeni. Chystá se například speciální jitrnicový burger, ale opravdu konečná podoba menu bude známá až v pátek," zve milovníky zabijačkových specialit Jan Navrátil.

Sdílejte článek
zavřít reklamu
Reklama