Gastronomie
31/07/2020
Jaroslav Baďura
Food atelier láká na víkend s příchutí lanýžů
Gastronom David Valíček zve na víkendový zážitek s chutí lanýžů.
Jeho nová restaurace v Apartmánovém domě na Landeku připravila na víkend ke každému jídlu v menu porci čerstvých strouhaných lanýžů přivezených z malé italské farmy.
"Tenhle víkend máte šanci ochutnat skvělé lanýže, to je nabídka, která se jen tak brzy nemusí opakovat," zve hosty David Valíček.
A už dnes u něj můžete ochutnat jeho vlastní brioškové bagety, které naplní křenovým dresinkem, pečeným a nakrájeným argentinským steakem Rib Eye.
"I k této dobrotě hostům nastrouháme lanýže," říká David Valíček.
Související články
Gastronomie
Historická Beseda povstala! Heřmanický pivovar chystá i ubytování s rozhlednou
18/04/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Už jste slyšeli o aquaponii? V Ostravě otevřelo zdravé fast foodové bistro
16/04/2024
Petr Sobol
Gastronomie
Legendární ostravský hostinec po 60 letech znovu ožije. V Laubech otevře nová Plzeňka
11/04/2024
Petr Sobol