Nejnovější zprávy: Gastronom Dvořáček otevřel v centru Ostravy novou restauraci ​Ukrajinský festival přiveze do Ostravy lvovské drahokamy i oceňovaný dokument

Gastronomie

​Restaurace Padre zve na unikátní steakový týden

Tým restaurace Padre v Ostravě-Vítkovicích pokračuje v mimořádných akcích pro své hosty.

Foto: Karel Kita

Po velmi vydařeném Valentýnu, kdy tato zážitková restaurace zcela vyprodala své humří menu, přichystala na poslední březnový týden steakovou nabídku.

„Každý měsíc máme speciální nabídku a ta březnová, která se koná v posledním týdnu tohoto měsíce, bude patřit steakům,“ říká šéfkuchař restaurace Padre Tomáš Adamczyk.

Ve zmíněném týdnu nebude připravovat žádná jiná jídla, ale bude se plně věnovat právě zmíněným steakům.

„Hosté se mohou těšit na steak z klokana, z daňka, telecí steak a svíčkovou, kterou budeme kombinovat s foie gras,“ říká Tomáš Adamczyk.

Kdyby si přece jen někdo z nabídky steaků nevybral, připraví mu šéf kuchyně v Padre čerstvou rybu nebo jiné doplňkové jídlo.

„Ale věříme, že některý ze čtyř druhů steaků našeho hosty zcela jistě zaujme,“ říká šéfkuchař, který Magazínu PATRIOT předvedl, jak bude již příští týden vypadat steak z klokana a z daňka.

Klokaní steak s dýňovým pyré, chřestem a houbami.

Tým restaurace Padre doporučuje zájemcům o steakové menu rezervaci, stačí zavolat na číslo 601 307 009 nebo napsat na info@hotel-padre.cz.

Foto dne