Společnost
27/06/2017 Jaroslav Baďura

Letní grilování je v plném proudu! Hotel Jan Maria nabízí steaky, žebra i tuňáka

Letní grilování na terase hotelu Jan Maria v Ostravě se šéfkuchařem Tomášem Lalíkem je v plném proudu.

„Nabízíme jedinečnou možnost strávit večery ve stylovém prostředí a užít si příjemnou a klidnou atmosféru se sklenkou dobrého vína jak z Moravy, tak i z celého světa, a nabídkou grilovaných specialit,“ říká manažer hotelu Radek Doležal.

Každou středu a čtvrtek vdobě od 17 do 21.30 je připraveno speciální grilovací menu:

Kuřecí supreme, salát z pečených paprik, cukety a lilku, bylinkový olej

Vepřový steak z plemene “duroc“ (USA) brambor v alobalu, brynzová majonéza, petrželová gremoláta

Teleci rib eye, portobello, taboulet

Hovězí žebro, kukuřice, BBQ omáčka

Tuňák žlutoploutvý, čekanka, avokádo-wasabi pyré, sójovo-limetkový vinaigrette

„Nezáleží na tom, jestli si chcete užít pouze příjemný večer s partnerem, rodinou nebo chcete pohostit své obchodní partnery, rozhodně neváhejte a přijďte ochutnat,“ říká Radek Doležal.

Venkovní zahrádka je zastřešená, je tedy možné zde posedět i za méně příznivého počasí, a hotel nabízí i grilování pro uzavřenou společnost do 40 osob.

„Pro naše nejmenší hosty je připravený malý dětský koutek ve formě skluzavky a houpačky,“ dodal Radek Doležal.

Sdílejte článek